Izdelava spletnih strani

SPLETNE STRANI, BLOGI, DNEVNIKI IN TRGOVINE

Estetsko privlačne spletne strani, ki privabljajo kupce

Estetsko in tehnično dovršena spletna stran lahko pripomore k dvigu prepoznavnosti podjetja, posameznika ali blagovne znamke. V Agenciji Oranža vam ustvarimo spletno stran z upoštevanjem najsodobnejših smernic s tega področja.

Živimo v času, ko je eno od pomembnejših meril profesionalnosti podjetja ali blagovne znamke postala spletna stran. Spletne strani lahko uporabite za interakcijo s svojimi kupci, za predstavitev svojega hobija, podjetja, društva, zavoda in tako naprej. Učinkovite spletne strani povečajo število kupcev ter ponujajo možnost podrobnejše predstavitve vašega podjetja in njegove ponudbe kot na družabnih omrežjih. Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo vašo obstoječo celostno grafično podobo (CGP), lahko pa vam jo tudi pomagamo zasnovati. Izdelamo vam lahko spletno stran, blog, dnevnik ali trgovino, odvisno od vaših potreb in želja. Prav tako vam lahko izdelamo unikaten in prepoznaven logotip ter poskrbimo za fotografiranje in pripravo promocijskih besedil.

Za izdelavo spletnih strani in blogov uporabljamo odprtokodno rešitev WordPress, ki je sodoben in uporabniku prijazen program. Poganja skoraj štirideset odstotkov spletnih strani ter ustreza vsem najsodobnejšim standardom s področja izdelave spletnih strani. Za spletne trgovine uporabljamo rešitev WooCommerce, v katero implementiramo različne plačilne metode. Vse spletne strani, ki jih izdelamo, se samodejno prilagajajo velikosti uporabnikove naprave.

CELOVITA REŠITEV ZA VAŠO PRISOTNOST NA INTERNETU

Več kot zgolj izdelava spletne strani

Spletna stran je osnova, ni pa dovolj. V Agenciji Oranža poskrbimo za vse, kar potrebujete za celovito prisotnost na spletu.

Poleg izdelave spletne strani, bloga ali trgovine, poskrbimo še za:

  • SEO optimizacijo (v praksi to pomeni “da vas Google najde”)
  • Uredimo oglaševanje na Facebooku, Instagramu, YouTubeu in Googlu
  • Upravljanje elektronskih novic s programom MailChimp
  • Nastavitev elektronskih naslovov z vašo domeno v Gmail, Outlook ali Google Workspace
  • Svetujemo in pomagamo pri izbiri gostovanja, celostne grafične podobe, fotografij za spletno stran in vam izdelamo unikaten in prepoznaven logotip
KER SO ZADOVOLJNE STRANKE POMEMBNEJŠE OD TEHNIKALIJ

Strani, ki smo jih že izdelali

Izdelamo lahko tudi vašo spletno stran.

Agencija Oranža vam lahko izdela celovito spletno podobo, vključno s spletno stranjo, fotografiranjem, oglaševanjem na družbenih omrežjih in pripravo oglasnih sporočil. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.