Novinarska dejavnost

trydo-blog-new-5

Če vprašate Natašo o novinarstvu, vam bo povedala, da je to najlepše delo, ki ga človek lahko opravlja. Sama že več kot tri desetletja deluje kot novinarka v različnih medijih – na radiu, v časnikarstvu, predvsem pa je njeno poklicno pot zaznamovalo delo na televiziji.

V Agenciji Oranža vam nudimo storitev novinarske dejavnosti. V kolikor iščete nekoga, ki bo za vas spremljal določeno dogajanje, o njem poročal in obenem poskrbel za fotomaterial, je Agencija Oranža pravi naslov za vas. 

SPOŠTLJIVO IN PROFESIONALNO POROČANJE

Pripravljamo članke različnih formatov in tematik

V Agenciji Oranža pripravljamo članke in poročanja različnih formatov in številnih tematik. Svoje delo opravljamo s spoštovanjem in veliko mero profesionalnosti. Zavedamo se, da morajo biti izdelki verodostojni in informacije preverjene. Le tako je novinarstvo lahko tisto, ki javnosti podaja resnico. 

Svojo dejavnost po potrebi opravljamo tudi na terenu, kjer izvedemo fotografiranje, opravimo intervjuje, opravimo oglede ali se udeležimo dogodkov. Na terenu po potrebi in na željo naročnika opravimo tudi fotografiranje. 

Zavedamo se, kako pomembno je, da informacije čimprej pridejo do vaše ciljne publike. V Agenciji Oranža poskrbimo, da so naši članki hitro na voljo, obenem pa za vse naše članke zagotovimo tudi jezikovno in slogovno ustreznost oziroma pravilnost. 

portfolio-8

Prepričani smo, da bomo kos tudi vašemu izzivu. 

Pišite nam ali nas pokličite. V Agenciji Oranža bomo z veseljem sprejeli tudi vašo nalogo.