Priprava oglasnih sporočil

Bistveno je, da javnost vaše ideje, produkte ter delo spoznajo. V Agenciji Oranža za vas pripravimo oglasna sporočila, ki bodo našla pot do ljudi. Za vas pripravljamo različne oblike oglasnih sporočil, kot so pisani oglasi, video oglasi ali radijsko oglaševanje. 

Pisani oglasi

Pisani oglasi najdejo svoj prostor v medijih in na spletu. V Agenciji Oranža za vas pripravimo atraktivne, jasne in učinkovite pisane oglase ter poskrbimo za njihovo vizualno in vsebinsko podobo v skladu s celotno grafično podobo vašega podjetja ali blagovne znamke. 

Poleg kratkih oglasov vam nudimo tudi pripravo letakov in brošur. Pri tem poskrbimo za grafično podobo, vsebino ter vse potrebne fotografije. 

Video oglasi

Dolgoletne izkušnje iz dela na televizijo so tisto, kar nam omogoča, da vam lahko ponudimo izdelavo promocijskih in oglasnih spotov. Skupaj z našimi partnerji za vas izdelamo visoko kakovostne ter vsebinsko dovršene video oglase, ki bodo pritegnili pozornost ljudi. Za vas, glede na vaše želje, uredimo tudi objavo oglasov in spotov v medijih. 

Radijsko oglaševanje

Radii še danes veljajo za najbolj spremljan medij in tudi prostor za oglaševanje. V Agenciji Oranža se zavedamo, da je pomembna vsaka izrečena beseda, ki prek frekvenc potuje v radijske sprejemnike in je slišana v številnih domovih, avtomobilih in pisarnah. Z veseljem bomo za vas ustvarili radijska sporočila. 

STROKOVNJAKI ZA OGLAŠEVANJE

Prepustite svoje delo strokovnjakom

V Agenciji Oranža bomo poskrbeli za pripravo učinkovitih, jasnih in odmevnih oglasnih sporočil.