Fotografiranje

Pregovor pravi, da slika pove več kot tisoč besed. V času interneta in vizualizacije je uporaba kakovostnih fotografij postala standard v praktično vseh industrijah. Fotografi in oblikovalci v Agenciji Oranža bodo poskrbeli za odlične fotografije, ki jih boste lahko uporabili za prikaz izdelkov v svoji spletni trgovini, za objave na socialnih omrežjih, tiskanih letakih ali katalogih, revijah, časopisih ali spletni strani. Izvajamo fotografiranje in obdelavo fotografij izdelkov, prostorov, hrane in portretov za spletne strani, družbena omrežja in za druge namene oglaševalskih kampanj.

Fotografiramo lahko prireditve in dogodke, nepremičnine, hotelske sobe, konferenčne dvorane, poslovne procese, kolektive, trgovine, restavracije, poslovne prostore ter izvajamo fotografiranje na terenu. Na ta način poskrbimo za profesionalno predstavitev vašega podjetja na internetu, uporabite pa jih lahko tudi ob oblikovanju tiskanih brošur, vizitk in drugih promocijskih materialov.

portfolio-6
VISKOKOKAKOVOSTNE IN VISOKOLOČLJIVOSTNE FOTOGRAFIJE

Vsestransko uporabne fotografije

Agencija Oranža poskrbi za vsestransko uporabne fotografije, ki jih lahko uporabite za oglaševanje in promocijo svoje dejavnosti na spletu ali v tiskanih medijh.

V Agenciji Oranža izvajamo:
 • Fotografiranje izdelkov, prostorov, hrane in portretov za spletne strani, socialna omrežja in oglaševalske kampanje v visoki ločljivosti
 • Obdelavo, rešutiranje in fotomontažo fotografij ter oblikovanje fotoknjig in fotoalbumov
 • Družinsko, (pred)poročno in razredno fotografiranje, fotografiranje porok, krstov, birm, pogrebov, gasilskih veselic, športnih prireditev, rojstnih dnevov, poslovnih dogodkov, maturantskih plesov in nepremičnin
 • Fotografiranje za objavo na spletnih straneh, v tiskovinah in socialnih omrežjih
 • Fotografiranje za Airbnb in Booking (hotelskih sob, konferenčnih dvoran, restavracij, trgovin, poslovnih prostorov in podobno)
 • Svetovanje glede razvijanja ali tiskanja fotografij
 • V Agenciji Oranža bomo brezplačno hranili varnostno kopijo vaših fotografij, kar vam zagotavlja dodatno obliko varnosti v primeru okvare računalnika, uporabili pa jih bomo lahko tudi v primeru, da se odločite za uporabo ostalih storitev Agencije Oranža, na primer izdelavo spletne strani ali upravljanje družbenih omrežij oziroma pripravo promocijskih besedil. 

  Pripravljeni? Začnimo ustvarjati. 

  V Agenciji Oranža se veselimo vaših želja glede fotografskih in drugih storitev. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaš projekt.