Politično komuniciranje

portfolio-big-03

Bistvo politike sta pogovor in dialog. Če želite priti do dobrih rezultatov, je ključnega pomena, da je vaša komunikacija učinkovita. 

Politično komuniciranje zahteva širok spekter znanj in veščin. Prva izmed njih je raziskovanje. Za vas pripravimo analizo področja, ki upošteva politično in družbeno stanje. V Agenciji Oranža verjamemo, da je osnova komuniciranja razumevanje občinstva. 

Naša velika spretnost je pisanje različnih besedil. Ta bodo jasna, argumentirana in taka, da bodo resnično našla pot do ljudi. 

Govor je pomemben del politične komunikacije. Tu so ključne spretnosti javnega nastopanja. Vodenje dogodkov bomo z veseljem prevzeli mi, vas pa bomo usmerjali in izobrazili s tehnikami javnega nastopanja. Vaši govori ter nastopi bodo postali suvereni in prepričljivi. 

Politično komuniciranje se je v preteklosti odvijalo predvsem skozi pisane objave ter nastope na televiziji in radiu, danes pa se politično komuniciranje vse bolj odmika na družbena omrežja. Z našim širokim znanjem na tem področju boste slišani tudi na teh komunikacijskih kanalih. V Agenciji Oranža se ukvarjamo s političnim komuniciranjem na način, da prenesemo sporočilo do medijev in ciljne javnosti. Politična komunikacija namreč vedno vključuje troje: politične akterje, medije ter javnost.

Za vas izvedemo analize, pripravimo strategije ter načrt komuniciranja in poskrbimo za to, da so vaše ideje, programi in vizije predani množici. Kampanje izvajamo tako na lokalni, kot tudi na državni ravni.

Pri tem uporabljamo različna orodja in kampanje oziroma politične akcije ustvarjamo celostno. V Agenciji Oranža poskrbimo za:
  • Pripravo oglasnih sporočil
  • Pripravo foto- in video materiala
  • Upravljanje družbenih omrežij
  • Komuniciranje z mediji
  • Organizacijo dogodkov
  • Učenje javnega nastopanja
  • about-3

    Verjamemo, da lahko skupaj ustvarimo izjemno zgodbo.