Upravljanje družbenih omrežij

Ljudje čedalje več časa preživimo na internetu in socialnih omrežjih, kot so Facebook, Instagram, YouTube in številna druga. Družbena omrežja so zato postala nepogrešljivo orodje za pospeševanje prodaje in interakcijo z morebitnimi in obstoječimi strankami. Ker omrežja ponujajo zasebna sporočila in odzive javnosti v obliki komentarjev, všečkov in podobno, predstavljajo pomemben dodaten komunikacijski kanal za stik z bodočimi in trenutnimi uporabniki vaših storitev.

service-01

V Agenciji Oranža za vsako stranko posebej preučimo, kje se vam še posebej splača vlagati energijo ter posebej za vas izdelamo individualni strateški okvir upravljanja družbenih omrežij. Prav tako za vsako stranko posebej določimo upravljalca socialnih omrežij, tako da z vašimi socialnimi omrežji vselej upravlja ena oseba, ki se vam in vašemu podjetju podrobneje posveti. Na Agenciji oranža imamo izkušnje s socialnimi omrežji, kot so Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, TikTok, Tumblr, Twitter in druga. 

Ponujamo vam profesionalni, strateški in sistematični pristop, v celoten postopek pa vključujemo tudi vas. Svetujemo vam, kako iz socialnih omrežij iztržiti kar največ, pri čemer upoštevamo vaše želje, zamisli, potrebe ter celostno grafično podobo. Poskrbimo tudi za targetirano oglaševanje, ki je usmerjeno v oglaševanje cilji skupini vašega podjetja.

PRIHRANITE DRAGOCEN ČAS

Prepustite upravljanje družbenih omrežij strokovnjakom

Upravljanje velikega števila socialnih omrežij zavzame veliko časa in energije. Njihovo upravljanje lahko prepustite Agenciji Oranža ter si s tem sprostite svoj urnik.

Le profesionalen pristop k uporabi socialnih omrežij pripomore k profesionalnemu izgledu in prepoznavnosti vašega podjetja ali blagovne znamke ter privablja kupce. V Agenciji Oranža verjamemo, da je pomembneje kot zbiranje všečkov in sledilcev poslušanje strank in odgovarjanje na njihova vprašanja in potrebe v obliki objav in komentarjev. Vsak projekt individualno preučimo, zaradi česar imajo stranke občutek, da se pogovarjajo neposredno z vami.

Vsak projekt je sestavljen iz več faz, in sicer se začne s preučitvijo vaših potreb, čemur sledi določitev ciljev, oblikovanje strategije, vsebinske in kreativne zasnove, pri čemer upoštevamo obstoječo celostno grafično podobo (CGP) ali vam priskrbimo novo. Sledi izvedba, po kateri preverimo, katere cilje smo dosegli in na podlagi rezultatov določimo nove.

trydo-blog-new-8

Veselimo se tudi vaših zamisli in predlogov

Upravljanje socialnih omrežij vseskozi poteka v tesnem sodelovanju z vami in skozi celotno trajanje sodelovanja bomo skušali kar se da upoštevati vaše predloge in ideje glede oblikovanja objav na družbenih omrežjih. Svetovali vam bomo, kako socialna omrežja kar najbolje izkoristiti in kako iz njih iztisniti največ. V Agenciji Oranža vam pri tem nudimo celostno storitev, saj poleg upravljanja družbenih omrežij ponujamo tudi fotografiranje, pripravo promocijskih besedil in izdelavo spletnih strani.